Anës tënde…

Dy fjalë janë pak për të treguar bukurinë

Natyra e mrekullueshme, dielli më bekon me dritë dhe ngrohtësi, gurgullima e lumit vjen deri lart aq qartë dhe këndshëm.

Buzë lumit, buzë jetës…

Anës tënde, tretem!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s