Ditëlindja e saj!

Vitin e shkuar më hyri janari me një mendim në kokë, duhet të krijoj një listë me ditëlindjet e njerëzve të dashur, që të mos harroj asnjërën. Bashkë me këtë listë duhet të krijoja dhe një skemë idesh për festime, urime, dhurata dhe në këtë mënyrë cdo gjë do të ishte thuajse perfekte.

Me një mendim pozitiv të tillë hyra në muajin  e parë të 2013-ës gjithë gëzim. Ditët filluan të shkojnë njëra pas tjetrës dhe bashkë me to nisën dhe të themi ndryshimet e planit të mësipërm. Pasi përpiqesha të mendoja cdo ditë nëse kishte ndonjë datë që duhet të kujtoja, e gjeta veten tek data 26 janar. E di që sot është një ditë të cilën duhet ta përkujtoj me gëzim por cfarë është…

Orët shkuan me vrull dhe mbrëmja më gjeti mes ëndrrash të bukura ku unë më shoqen time ecnim në bulevard për të shkuar si cdo mëngjes në shkollë. 

Mooooooos si munda të harroj ditëlindjen e saj?

Nuk prisja sa të gdhinte mëngjesi. Kishte ardhur e nesërmja.Unë një herë e harrova ditëlindjen e saj, dhe gjithë viti më shkoi duke u zgjuar me frikën se sërish mund ta harroja ditëlindjen e saj.

Sot e mposhta frikën, e urova për ditëlindje!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s