Muri

Eshte mendim 
Eshte sherim
Eshte ajer
Clirim ne eter
Kerkim ne mase
Perqendrim ne humbetire
Tretje ne hapesire
Eshte masa 
Qendrimi 
E perditshmja 
Helmi i derdhur 
Nga pak cdo dite.
Pija e perzier 
Lengu i nxehte
Ankthi i fundit
Kupa e kthyer
Qendrim
Pafundesisht
Pa kthim
Eshte muri 
Ngritur heshtur
Rrezuar ne hije
Thyer ne drite
Harku i ylberit tim
Nis tek ty
Muri im
Ngrihet dhe bie
Advertisements

2 thoughts on “Muri

 1. Me te vertete interesante .
  Kendveshtrimi juaj per murin po me ben te
  ndryshoj edhe une mendim per te.
  Zakonisht e trajtoja sipas nderteses
  si ndares, Masiv Mbajtes, ekonomik, natyral, termik, antik
  modern, historik etj etj.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s