Te shkruaj

Nga ta nis sot kete postim. Nje mori mendimesh qe me rrotullohen prej oresh dhe shtyhen se kush e kush te dale i pari.

Te shkruaj per makinat milingona qe dynden drejt qendres, pa te vetmin tipar karakterizues te tyre, venien ne rradhe…

Per ata dy burrat qe prisnin rradhen para meje tek bankomati dhe bisedat qe bera sikur nuk i degjova…
Per shoqen time qe ndenji disa dite ne Tirane dhe me shume veshtiresi mezi e takova vetem dy here…
Per mendimin paragjykues qe me kaloi teksa shihja nje mesoburre me floke te lyera te zeza me refleks blu…
Per premtimet qe do kaloj para te gjithe dyqaneve dhe nuk do hyj te blej asgje…
Per zhurmen e pafundme qe hyn nga dritarja ne cdo sekonde dhe qe me corienton totalisht…
Meqe te gjitha keto qe rendita me lart me duken te papershtatshme, me mire nuk po shkruaj, deri ne mendimin e pare per te qene te rradhes…
Advertisements

One thought on “Te shkruaj

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s