Shembull i thjeshte

Pothuajse cdo dite ndodhem ne situata ku rreziku eshte jo i ulet, e megjithate perpiqem qe te mos shkruaj per to, madje edhe te mos i mendoj. Por ja qe ditet shkojne dhe ngjarjet mblidhen e mblidhen dhe mua me duket sikur nese nuk i shkruaj do te me mblidhen aq shume sa nuk do duroj dot pa i shprehur.
Sot lexova nje te themi ftese per t’u sjelle mire, duke dhene vete nje shembull pozitiv ne shoqeri, e ne kete menyre te shpresojme se shume une dhe ti do krijojne nje ndryshim pozitiv te qendrueshem ne kete kaos tonin.
Une nuk jam engjelli sigurisht, por dje e kisha kete mendim ne koke dhe i hapa rrugen nje burri te hynte ne arke per te paguar para meje. Nuk ishte dhe e aq e veshtire!
Por gjate tere sekondave qe po me dukeshin shekuj, brenda meje po mendoja, po sikur te isha grindur…
U ndjeva mire! 

I kam premtuar vetes, e uroj te mos ta zhgenjej, se perdite do perpiqem te bej te pakten nje veprim altruist te pademshem. Po sikur ta bejne shume njerez kete?

Do ishte thjesht e mrekullueshme, mendoj!Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s