Enderr

Eshte gjithmone nje cast ne jete kur per nje arsye ose nje tjeter, ndodhesh papritur diku dhe shikon ne objekt apo te krijohet nje ndjesi qe aq shume e ke deshiruar por nuk e ke ditur sesa shume…

Dhe une pikerisht nje dite u ndodha ne nje qytet te vockel, me nje liman te bukur, me disa shtepiza te vogla e shume te bukura, me rrugica te ngushta qe gjarperonin buze detit, me nje uje te kristalte ku peshqit ne tufa te vogla kerkonin ushqim e leviznin me shpejtesi.

Nje vend te tille kisha enderruar! Nje shtepi si kjo!

Do doja shume nje dite te jetoja aty…


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s