Nen portokalle

Ketu eshte pikerisht ai vendi ku aroma e gjetheve te pemes se portokalles dhe kokrrat e vogla ende jeshile te papjekura qendrojne mbi krye ndersa shijon kafen e mengjesit.

Mbremja e djeshme me gjeti ne nje restorant shume te kendshem, i rregulluar bukur, sherbim i mire, qirinj mbi tavoline, muzike stil Buddha Bar, dhe qershia permbi torte, nje mbremje me shume yje dhe shkelqimin e henes qe e bente kete peisazh te admirueshem.

Nje ere e lehte qe nisi te frynte me solli ne vete, kuptova se isha ulur nen nje portokalle dhe vetem atehere arrita te percaktoj se aroma vinte nga dega siper meje e jo nga qiriri qe digjej ngadale mbi tryeze.

Nje darke shume e kendshme vertet.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s