Drite qe nuk shuhet

Filozofia e qiririt qe qendron i ndezur me nje flake qe lepihet nga puhiza e lehte qe fryn ne kete prag mbremje, kur muzgu lehtaz po ia le vendin nates…

Eshte jeta qe ecen e koha qe shkon ne cdo fryme qe marr…

Sepse dhe qiririn duhet ta mbash me kujdes ne nje menyre te tille qe era mos ta shuaje…
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s