Mesazh ne shishe

Nje person duke shetitur buze detit…

Nje nga gjerat qe me kane intriguar gjithnje kane qene filmat apo librat ku personi ne fjale ndersa shijonte ajrin e lagesht e te kripur te detit, ndjente ate madheshtine dhe qetesine qe te ofron te qenit prane nje hapesire aq mrekulluese dhe perfshirese… Por shetitja e tij nderpritet nga nje shishe qe valet e nxjerrin ne breg, e sigurisht brenda saj nje leter misterioze…

Ehhh cfare jete e padrejte, une jam rritur duke shetitur e duke luajtur buze detit. Sa e sa here jam hutuar duke numeruar valet qe perkedhelnin bregun. Sa anije kam pritur e percjelle me veshtrime dhe mendime…

Por jo, asnje shishe me leter nuk me ka ardhur tek kembet…Mund dhe te buzeqeshni me kete mendim por ne fund te fundit nuk po kerkoj nje xhind deshiraplotesues, thjesht nje leter me nje mesazh intrigues brenda, shkruar nga milje dhe vite larg. Do me pelqente shume sikur te ndodhte!

Po juve?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s