Nata ka etje!

Per syte e tu qe embel hodhen veshtrimin mbi te
Per fjalet e embla qe peshperitem nen ze
Per endrrat e dashura te jetuara pa fjale
Per zerat e fshehur nen driten e henes
Per buzet e njoma nga deshira e mbetur mes zemrash
Per duart qe fort ne nje cast shtrengohen e largohen
Per castin qe iken e me nuk vjen
Per dashurine qe mbet atje mes rrahjesh zemre pa fund
Per syte….per fjalet…per gjithcka qe shkon por nuk u harrua…,
Nata ka etje, per Ty dhe Mua!

Advertisements

3 thoughts on “Nata ka etje!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s